Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Mevr Jannsen (zondag, 23 augustus 2015 14:02)

  Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen, prettige comunicatie en een echte vakman.
  Onze vloer ziet er weer top uit.

 • #2

  Jasper (vrijdag, 29 april 2016 10:42)

  In mijn nieuwe koopwoning zat een essen vloer, maar wel met diepe krassen her en der. Zou dar nog wat aan te doen zijn? Novio Parkettechniek dacht van wel. Eigenaar Sebastiaan stond er wel op om eerst een voorinspectie uit te voeren. Nadat we overeen waren gekomen wat hij zou gaan doen ging hij aan de slag. Drie dagen later kon ik m'n ogen bijna niet geloven. Het was alsof hij een nieuwe vloer in mijn woning had gelegd. Naast het vakwerk wat hij heeft geleverd was Sebastiaan ook een zeer prettig persoon in de communicatie.

 • #3

  Miranda Smeeman (woensdag, 04 mei 2016 21:42)

  Sebastiaan van Novio Parkettechniek heeft bij ons een knap staaltje werk geleverd!
  In onze nieuwe woning lag een parketvloer die (op z'n zachtst gezegd) er afgrijselijk uitzag. We overwogen zelfs om hem eruit te halen en er iets anders in te leggen. Advies ingewonnen bij Sebastiaan die direct zag dat het hier om een mooie Canadese Maple vloer ging. Hij heeft een stukje 'proefgeschuurd' en groot was onze verbazing dat het eigenlijk een hele mooie lichte vloer was! Vervolgens heeft hij de hele benedenverdieping geschuurd, gelakt en nieuwe plinten geplaatst. Een hele metamorfose! De vloer lijkt wel als nieuw. Nogmaals bedankt Sebastiaan voor je werk en advies! We zijn erg blij met het eindresultaat en zullen je zeker aanbevelen!

 • #4

  Theo en Coby (woensdag, 18 mei 2016 21:58)

  Met veel lof spreken wij over de wijze van benadering, klantgericht en het deskundig werken van Sebastiaan!
  Door mee te denken en eerlijke advisering geeft hij veel vertrouwen. Maar het allerbelangrijkste is......hij levert topwerk!
  Wij genieten weer volop van een prachtige hardmaplevloer
  Wij kunnen Sebastiaan van harte aanbevelen!

 • #5

  Peters (zondag, 15 januari 2017 09:21)

  Sebastiaan heeft bij ons een erg versleten vloer weer prachtig opgeknapt,dat alles stofvrij met professionele machines.
  Sebastiaan komt zijn afspraken na,en komt zeer betrouwbaar over.

 • #6

  Theo en Coby (zondag, 15 januari 2017 18:11)

  Geheel buiten zijn schuld heeft Sebastiaan onze hardmapelvloer opnieuw kosteloos behandeld. De vloer ziet er weer top uit. Wat een service! Harstikke bedankt Sebastiaan.... top!

 • #7

  Giel en Sanne (zaterdag, 21 juli 2018 21:21)

  Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap van Sebastiaan. Hij heeft onze oude eikenhoutenvloer prachtig opgeknapt. Sebastiaan werkt netjes, communiceert goed en is betrouwbaar in zijn afspraken. Wij raden hem aan!