Reactie schrijven

Commentaren: 17
 • #1

  Mevr Jannsen (zondag, 23 augustus 2015 14:02)

  Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen, prettige comunicatie en een echte vakman.
  Onze vloer ziet er weer top uit.

 • #2

  Jasper (vrijdag, 29 april 2016 10:42)

  In mijn nieuwe koopwoning zat een essen vloer, maar wel met diepe krassen her en der. Zou dar nog wat aan te doen zijn? Novio Parkettechniek dacht van wel. Eigenaar Sebastiaan stond er wel op om eerst een voorinspectie uit te voeren. Nadat we overeen waren gekomen wat hij zou gaan doen ging hij aan de slag. Drie dagen later kon ik m'n ogen bijna niet geloven. Het was alsof hij een nieuwe vloer in mijn woning had gelegd. Naast het vakwerk wat hij heeft geleverd was Sebastiaan ook een zeer prettig persoon in de communicatie.

 • #3

  Miranda Smeeman (woensdag, 04 mei 2016 21:42)

  Sebastiaan van Novio Parkettechniek heeft bij ons een knap staaltje werk geleverd!
  In onze nieuwe woning lag een parketvloer die (op z'n zachtst gezegd) er afgrijselijk uitzag. We overwogen zelfs om hem eruit te halen en er iets anders in te leggen. Advies ingewonnen bij Sebastiaan die direct zag dat het hier om een mooie Canadese Maple vloer ging. Hij heeft een stukje 'proefgeschuurd' en groot was onze verbazing dat het eigenlijk een hele mooie lichte vloer was! Vervolgens heeft hij de hele benedenverdieping geschuurd, gelakt en nieuwe plinten geplaatst. Een hele metamorfose! De vloer lijkt wel als nieuw. Nogmaals bedankt Sebastiaan voor je werk en advies! We zijn erg blij met het eindresultaat en zullen je zeker aanbevelen!

 • #4

  Theo en Coby (woensdag, 18 mei 2016 21:58)

  Met veel lof spreken wij over de wijze van benadering, klantgericht en het deskundig werken van Sebastiaan!
  Door mee te denken en eerlijke advisering geeft hij veel vertrouwen. Maar het allerbelangrijkste is......hij levert topwerk!
  Wij genieten weer volop van een prachtige hardmaplevloer
  Wij kunnen Sebastiaan van harte aanbevelen!

 • #5

  Peters (zondag, 15 januari 2017 09:21)

  Sebastiaan heeft bij ons een erg versleten vloer weer prachtig opgeknapt,dat alles stofvrij met professionele machines.
  Sebastiaan komt zijn afspraken na,en komt zeer betrouwbaar over.

 • #6

  Theo en Coby (zondag, 15 januari 2017 18:11)

  Geheel buiten zijn schuld heeft Sebastiaan onze hardmapelvloer opnieuw kosteloos behandeld. De vloer ziet er weer top uit. Wat een service! Harstikke bedankt Sebastiaan.... top!

 • #7

  Giel en Sanne (zaterdag, 21 juli 2018 21:21)

  Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap van Sebastiaan. Hij heeft onze oude eikenhoutenvloer prachtig opgeknapt. Sebastiaan werkt netjes, communiceert goed en is betrouwbaar in zijn afspraken. Wij raden hem aan!

 • #8

  Remus en Sarah (maandag, 29 april 2019 21:34)

  Wij zijn zeer tevreden over de eiken visgraatvloer van Sebastiaan. Vanaf de kennismaking hebben wij het vertrouwen gehad in een goede afloop en dus een mooie vloer. Sebastiaan is een nauwkeurige werker met een goed oog voor de kleine details. Zeer klantvriendelijk en kundig in zijn adviezen. Super!

 • #9

  Petra Janssen (woensdag, 12 juni 2019 21:07)

  Twee maal een afspraak gemaakt om te komen kijken, maar nooit op komen dagen. Betrouwbaar in zijn afspraken valt dus erg tegen.

 • #10

  Harold Broekhuizen (woensdag, 12 juni 2019 21:51)

  Sebastiaan heeft bij ons de visgraat vloer geschuurd en gelakt,met een prachtig eind resultaat het plannen van een kijk afspraak was wat lastig ivm zijn drukke planning,maar Sebastiaan levert fantastisch werk en raad hem van harte aan.

 • #11

  Coby Sastra, (donderdag, 11 juli 2019 18:30)

  Wat een vakman!! Sebastiaan is zeer prettig in contact en niet onbelangrijk, zeer service gericht!!
  Wij zijn weer erg blij met onze prachtige hard maple vloer. Dank Sebastiaan.

 • #12

  John en Juliana van Gulik (maandag, 15 juni 2020 11:26)

  we willen Sebastiaan vanbharte aanbeleven. Zeer professioneel en onze vloeren zien er ni prachtig uit. We zijn er heel blij mee. Dank je wel!

 • #13

  Jose en Gerrit van den Bosch (woensdag, 12 augustus 2020 13:49)

  Sebastiaan heeft ongeveer 2 jaar geleden onze eikenhouten parketvloer geschuurd, gelakt en uiterst vakkundig en fraai aangevuld. Dit was noodzakelijk omdat wij de keuken wilden verplaatsen en de houten vloerdelen niet meer in dezelfde maat en dikte verkrijgbaar waren.
  In tegenstelling tot de bewering van de lakleverancier dat de vloer (vrijwel) niet zichtbaar zou kunnen vergelen gebeurde dit toch heel snel en duidelijk waarneembaar.
  Sebastiaan heeft hierop het initiatief genomen om de vloer opnieuw te schuren en te lakken met een nieuw product, waar hij in de tussentijd al goede ervaringen mee had opgedaan.
  De vloer ziet er nu weer fraai en licht uit en wij zijn heel blij met de topservice die hij ons geleverd heeft.

 • #14

  Prisca (vrijdag, 04 september 2020 15:52)

  Wij zijn erg blij met onze opgeknapte houten vloer. Goed geschuurd en prachtig gelakt. Ziet er weer als nieuw uit. Er is echt vakwerk geleverd.
  Ook goede uitleg en fijne communicatie.
  Een aanbeveling !

 • #15

  Anita en Hans Trommelen (woensdag, 30 september 2020 16:08)

  Wij zijn erg blij met onze nieuwe eiken rustiek AB houten vloer.
  Super netjes gelegd en wat een vakman.
  Hij is telkens zijn afspraken nagekomen en is erg vriendelijk.
  Top een aanbeveling.

 • #16

  Elske van Lonkhuyzen (zondag, 25 april 2021 21:50)

  Sebastiaan is een held! Hij communiceert snel en duidelijk, denkt mee en legt geduldig uit welke keuzes je kan maken en welke effecten die hebben. Sebastiaan heeft zo'n 40 m2 visgraatparket bij ons gelegd en dat supernetjes gedaan. De prijs-kwaliteitverhouding van zijn werk is uitstekend en de vloer was zelfs iets eerder klaar dan verwacht. Elke keer dat we de kamer binnenkomen zijn we weer blij met het resultaat. Ik kan Sebastiaan van harte aanbevelen!

 • #17

  Tony van Tienen (maandag, 20 juni 2022 19:54)

  Dit bedrijf kan ik oprecht aanbevelen. persoonlijke benadering, komt goed afspraken na en het resultaat is erg mooi geworden. Dank je wel!